|
|
| Autor | Teade |
|---|
SID

Postituste arv: 88 Age: 27 Asukoht: Tartu motikas/auto: rusty ural, firebird/GMC Sierra 3500, G20van Registration date: 26/11/2008
 | Pealkiri: Ural bobber projekt Esm Dets 08, 2008 10:17 pm | |
| Panen ka oma kõige pikemaajalise projekti teistele vaadata. Projektist niipalju, et tegemist on Ural tüüpi mootoriga mootorrattaga, mida ma olen juba vist ca seitse aastat viljelenud. Algul ostsin mootori, siis käimari, siis sain kuskilt dnepri raami ja Inseneri käest ka tagaratta, kuskilt ostsin ka esi hargi ja ehitus võis alata. Raam on läbinud tõsise modifitseerimise ja muutunud hard tailiks, tagarattaks on 16´volkari varuratast kohandatud asi, millele saab mõnusa tsikli kummi peale vedada. Tänase päeva seisuga on aparaat saanud uue esikahvli, doonor on izh 350, esiratas on izh 56 korvi ratas, see on eriti muhe, kuna puuduvad pidurid ja kodarad on väga saledalt pikad. ´´Värvi`` lahendus on ka mul välja mõeldud, see on võimalikult palju roostet, olen otsinud vanemaid detaile, mis sobiksid masinaga kokku ja oleksid kaetud juba mõnusa vana roostega. Natuke on kroomi ka, esilatern ja lenks. Kasutanud olen väga paljude erinevate vene rataste juppe. Praegu on veel jäänud teha nii palju, et tuleb treida esirattale uus võll ja siis masin uuesti häälde timmida, sest ajast kui ta viimati korralikult mul töötas on juba jupp aega mööda läinud. Uuel kevadel tahaks küll selle kaunilt koleda rattaga ringi trallida. http://my.imageshack.us/edit.php?url[]=152/8934/349552645/img0351un4.jpg/y Pilt on tehtud 2007 aasta aprillis ning ei kajasta projekti päris täpselt, sest vahepeal on nii mõndagi muutunud, kui teen mõne uuema pildi, siis kindlasti lisan. |
|
 | |
altraditional

Postituste arv: 142 Asukoht: Tln Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Esm Dets 08, 2008 11:01 pm | |
| Pilti ei taha näidata. Muidu kostab igatahes huvitavalt. |
|
 | |
SANDER Admin

Postituste arv: 403 Age: 25 Asukoht: Tartu motikas/auto: mülkahaldjas ttr 600 rrr Registration date: 09/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 7:41 am | |
| midagi erinevat tänavatele  ... tuleb temast päris legaalne tänavaliikur? _________________ old metric choppers don´t die
|
|
 | |
tamm

Postituste arv: 143 Age: 30 Asukoht: Tartu motikas/auto: Chevy Scottsdale, K750M Registration date: 19/11/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 8:55 am | |
| Mul mingi pilt on sellest siklist aga hetkeseisuga on ta kõvasti muutunud aga saab enam-vähem pildi silme ette Relakamehe kõrval olev sikkel:  |
|
 | |
SAUL Admin

Postituste arv: 640 Age: 24 Asukoht: Perth WA motikas/auto: Corolla, firebird Registration date: 09/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 11:06 am | |
| Tõotab tulla peris lahe rat-bobber. Igastahes ootaks hetkeseisust pilti huviga  _________________ 1977 Yamaha XS650
|
|
 | |
tamm

Postituste arv: 143 Age: 30 Asukoht: Tartu motikas/auto: Chevy Scottsdale, K750M Registration date: 19/11/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 9:07 pm | |
| Panen siis Hr.SID'i palvel ühe pildi siia. Selline ta näeb hetkel välja Üilt krt sai natu suur  |
|
 | |
donn

Postituste arv: 290 Asukoht: Otepää motikas/auto: kolmekas Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 9:56 pm | |
| See IZ siin ees on vinge. Tahtsin ka kunagi midagi IZi raamist aretada, aga olen kasvult selle jaoks liiga suur. |
|
 | |
SID

Postituste arv: 88 Age: 27 Asukoht: Tartu motikas/auto: rusty ural, firebird/GMC Sierra 3500, G20van Registration date: 26/11/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Dets 09, 2008 10:37 pm | |
| | SANDER kirjutas: | | tuleb temast päris legaalne tänavaliikur? |
tänavalegaalne sõna kui selline on tõlgendamise küsimus, aga oma idees näen ma küll jah et ülevaatusegaja ja kindlustusega apastaraat Tartu tänavatele, suvel mõnus põristada ja teist sellist juba vastu ei sõida. Kui garage alt saab paar jalus olevat projekti ära, siis paari nädala pärast prooviks ta välja kaevata ja edasi veel nikerdada. |
|
 | |
tamm

| Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Kolm Dets 10, 2008 7:28 am | |
| | donn kirjutas: | | See IZ siin ees on vinge. Tahtsin ka kunagi midagi IZi raamist aretada, aga olen kasvult selle jaoks liiga suur. |
Tänud! See on minu üks projektidest. Oli vahepeal isegi päris kokku pandud aga võtsin uuesti lahti, et mõned vead likvideerida jne. võib-olla isegi veel raami modida natuke Aga eks ma panen ka kunagi rohkem juttu ja pilte üles. |
|
 | |
SID

| Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Kolm Apr 01, 2009 1:23 pm | |
| eila õhtul võtsin kätte ja vedasin Urali garage nurgast välja. Vaatasin, et mis ikka veel oleks vaja teha. Kunagi said el juhtmed ilusti ära veetud. Ja ainukesteks tegemisteks on veel esiratta võll treida, kumm täis pumbata ja mootor käima saada. Käima ma ta sain, kuid mitte nii nagu mulle meeldiks. Üks pada vedas ikka teist ringi, peab veel hoolega sättimist tegema |
|
 | |
SID

| Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Juul 28, 2009 10:06 am | |
| Ural on suhteliselt töökorras nüüdseks. Sõita on väga lõbus. Soojalt käivitub veits kehvasti, aga saab hakkama. |
|
 | |
donn

Postituste arv: 290 Asukoht: Otepää motikas/auto: kolmekas Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Juul 28, 2009 12:04 pm | |
| Kui välimust ka muuta oled jõudnud, siis ei teeks paar uuemat pilti hetkeseisust paha! Omanäolisi rattaid on jõhkralt põnev uurida ju!  Jõudu! |
|
 | |
tamm

| Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Juul 28, 2009 2:42 pm | |
| Tre!! Panen siis sõbramehe soovil ühe pildi ja väikse video ka rattast üles. Täitsa mõnus oli sõita sellega ja kui hästi läeb siis äkki näeb seda masinat ka treffil (SRY kvaliteedi pärast, mõlemad on telefoniga tehtud.)  ja vidju |
|
 | |
Primo

Postituste arv: 233 Age: 21 Asukoht: Tallinn/Kuusalu/Loksa Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Juul 28, 2009 3:06 pm | |
| lahe.Esiosa meeldib vägaväga.Kuidas tagarattale ülekande tegid?  |
|
 | |
tamm

| Pealkiri: Re: Ural bobber projekt Teis Juul 28, 2009 4:28 pm | |
| | Primo kirjutas: | lahe.Esiosa meeldib vägaväga.Kuidas tagarattale ülekande tegid?  |
esiosa on iz350 oma ja ülekanne on gardaaniga, tiba pikemaks keevitatud |
|
 | |
|