HomeHome  KKKKKK  OtsiOtsi  Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri  KasutajagrupidKasutajagrupid  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Share | 

Ford Transit (seanina 1965-1986)

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
AutorTeade
SAUL
Admin

Postituste arv: 644
motikas/auto: Corolla, firebird
Registration date: 09/10/2008

PostitaminePealkiri: Ford Transit (seanina 1965-1986)    Nelj Okt 07, 2010 7:07 pm

Oleks tarvis leida kuskilt romuna seisvat pealkirjas nimetatud vana ford transitit, rahvasuus teadatuntud seanina. Kahtlustan, et enamus neist küll leidnud tee vanarauda, kuid siiski äkki keegi teab seismas antud isendit. Oleks tarvis esisilda sellelt masinalt. Kõik soovitused, pakkumised ja arutelud on oodatud...
välimuselt midagi sellist..

Siim

altraditional

Postituste arv: 142
Registration date: 26/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: Ford Transit (seanina 1965-1986)    Reede Okt 08, 2010 8:11 am

Transiti sillad näevad muidu ilusad välja, kuid on kusagil 2 meetri kandis laiad, mis mõne vintage masina tegemiseks on paljuvõitu. Niipalju olen ma asjast mõelnud.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SAUL
Admin

Postituste arv: 644
motikas/auto: Corolla, firebird
Registration date: 09/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: Ford Transit (seanina 1965-1986)    Reede Okt 08, 2010 1:35 pm

altraditional kirjutas:
Transiti sillad näevad muidu ilusad välja, kuid on kusagil 2 meetri kandis laiad, mis mõne vintage masina tegemiseks on paljuvõitu. Niipalju olen ma asjast mõelnud.

ma pole küll seda silda väga palju uurinud. Lai on ta küll jh, aga ma usun, et selle esisilla kitsamaks tegemine ei tohiks väga suur probleem olla...

Ford Transit (seanina 1965-1986)

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1