HomeHome  KKKKKK  OtsiOtsi  Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri  KasutajagrupidKasutajagrupid  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Share | 

honda shadow vt 600 ümberehitus

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : 1, 2, 3  Next
AutorTeade
veikkopeikko

Postituste arv: 19
Registration date: 24/11/2008

PostitaminePealkiri: honda shadow vt 600 ümberehitus   Esm Nov 24, 2008 10:46 am

tere.

siin aga minu sügistalve projekt:

[url]http://veikkopeikko.skymoto.ee[url]

Viimati muutis seda veikkopeikko (Püh Apr 11, 2010 8:15 am). Kokku muudetud 4 korda
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SAUL
Admin

Postituste arv: 644
motikas/auto: Corolla, firebird
Registration date: 09/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Esm Nov 24, 2008 11:12 am

Tere tulemast. Projekti kohta ei oskagi midagi öelda , võttis karbi kinni... väga kena asi Cool Cool Märtin on eestist eemal , teda võib vast taas näha jõulude paiku. Aga edu ja jõudu edaspidiseks bounce

SANDER
Admin

Postituste arv: 407
motikas/auto: katkine gsxf

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Esm Nov 24, 2008 11:13 am

cheer ja tubli töö. Kruusateel sellise porikaga vist märksa puhtam sõita ka???

poison

Postituste arv: 150
motikas/auto: vt750 prodžikt
Registration date: 06/11/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Esm Nov 24, 2008 12:57 pm

Nice Very Happy aga ma teeksin veel tööd sadula ja selle ümbrusega. Kuidagi ei istu see sadul mu silmale, tagumikuga pole proovida saanud. Ja sadula ümbrus on liiga lahtine.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.route15.ee
agent007

Postituste arv: 451
motikas/auto: Honda 400cc Chop
Registration date: 26/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Esm Nov 24, 2008 1:19 pm

Porika ehitus on vinge, kuju mulle siiski ei meeldi. Aga see aint minu arvamus. Värvitud on väga hästi. Endal mul on ka püstol ja õhuallikas olemas, kuid puudub tolmuvaba ruum. Seega probleem. Arvatavasti lasen kellegil värvida. Lõpptulemus on ilus, hea töö.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
tamm

Postituste arv: 143
motikas/auto: Chevy Scottsdale, K750M
Registration date: 19/11/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Teis Nov 25, 2008 6:54 pm

Väga edev näeb välja. Mina ise olen peno vormidega kasutanud auto pahtlit, sealt ka ei söö vaik läbi. Pintslite puhastamiseks on kõige parem kasutada atsetoni ja saad pintslit korduvalt kasutada. plastik pulkade parandamiseks ja uute tegemiseks ma kasutan tavaliselt 600-st riiet (600g/m2), 2-4 kihti ja saab väga kõva.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.chopcult.com
paslode

Postituste arv: 18
motikas/auto: Kawasaki VN 900 classic

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Teis Nov 25, 2008 7:56 pm

noh mis on"ise tehtud,see on hästi tehtud",respectin täiega,aga nõustun "poisoniga",sadul on arvatavasti sõbra soovitus.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
veikkopeikko

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Teis Nov 25, 2008 11:40 pm

suurim heameel on näha valdavalt positiivseid kommentaare. ja ka sadulajutuga nõustun täielikult. praegune sadul küll lihtsalt peal istudes kuidagi ebamugav ei ole, hoolimata sellest et on kõvasti õhem originaalsadulast. küll aga ei näe see väga hea välja. lisaks, mida väiksel garaazisisesel proovisõidul märkasin, on see, et järsul kiirendusel ei hoia see sadul üldse mind motika seljas - pole kuhugi nagu sisse vajuda. seega uue sadula tegemine on peatselt päevakorras. poroloon, mida kasutasin, vajus ka täiesti ära - kuju, mis ma välja vormisin, nägi ikka alguses sadulamoodi välja.
kas on ideid, kust saada väheke tihedamat porolooni, millest ka motikasadulad on tehtud? tallinnas vineeri- ja mööblikombinaadi poes mingi valik on, aga need kõik sellised madratsiporoloonid, liiga pehmed.
kunagi biker build-offis nägin sellist vedelat segu, mis valati vormi sisse ja tahkudes oligi sadulaporoloon valmis, aga sellise toorme leidmine meie kaubandusvõrgust on pigem ulme!?
oioi, ise küsin, ise vastan:
koht, kus tõesti saab tiheduse ja kõvaduse järgi porolooni valida, on täitsa olemas. http://www.univa.ee/. ka teistele abiks ehk!

sadulani!
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SAUL
Admin

Postituste arv: 644
motikas/auto: Corolla, firebird

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Teis Nov 25, 2008 11:46 pm

üheks alternatiiviks võiks olla äkki , vana auto iste. Kunagi sai samal otstarbel üks vana nissani iste laiali võetud, seal sees oli selline suhteliselt tugev, aga siiski ka parajalt pehme porolon materjal. bounce

agent007

Postituste arv: 451
motikas/auto: Honda 400cc Chop

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Kolm Nov 26, 2008 11:03 am

Kunagi sai 638-le sadulaporolooni auto istmete seest. Eks need tugevused ole ju erinavad, mõne istme sisu ikka sobib.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
poison

Postituste arv: 150
motikas/auto: vt750 prodžikt
Registration date: 06/11/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Kolm Nov 26, 2008 8:20 pm

matkasellidelt saab lebomatte, lõika kohe mitu kihti Smile need ei tohiks ära vajuda
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.route15.ee
shadow600

Postituste arv: 167
motikas/auto: honda shadow vt 600, , vw golf II td, bmw 525 td e39
Registration date: 23/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Püh Dets 14, 2008 6:20 pm

teema pole sugugi suiku jäänud kuna vaja tööl käija ja aparaat suht alles soetatud. Mõtteainet andis sinu oma küll kuid porilaua teeksin pigem siiski väiksemaks. austan igati seda mida tegid sest iga ettevõtmine on teretulnud....värv on sigailus
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
veikkopeikko

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Püh Dets 14, 2008 7:16 pm

hea et meeldib. äge oleks jälgida ka Sinu shadow edasist käekäiku.
muidu mulle meeldib ka veits lühem porikas seda tüüpi ratastel, see toob kaasa ka muud hüved konstruktsioonilise väljanägemise osas, siiski tegin oma porilaua just sellise sellepärast, et ma kardan pori ja tolmu mis tagant üles pritsib. vahepeal tegin uue sadula, ja plaanin teha ka pakiraami, kuhu saaks mõnusaid Givi kotte kinnitada, a enne on vaja selle tarbeks torupainutaja meisterdada. sellised plaanid praegu.

uuem sadul: abakhanis oli loomulikult väga piiratud värvivalik nahka, a midagi seal alati siiski leidub. Tegin ka mõnusa pinnamusrti, naha alla panin vildi ja õmblesin mõlemist läbi.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
shadow600

Postituste arv: 167
motikas/auto: honda shadow vt 600, , vw golf II td, bmw 525 td e39
Registration date: 23/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Kolm Jan 07, 2009 12:56 pm

hetkel on ka see jama et pole õiget kohta kus arendada oma tsiklit, nii et ainult suvi on see aeg kus saaks miskit teha aga suvel tahaks sõita. garaaz on muidu tegemisel küll aga sellega läheb ikka aega veel. loomulikult päris lumehanges ta mul ei seisa. see on asi mis ajab vihale tglt.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Primo

Postituste arv: 233

PostitaminePealkiri: Re: honda shadow vt 600 ümberehitus   Laup Veeb 14, 2009 3:12 pm

mnjaa.Kena sadul.Ise plaaniks ka miskit sellist teha.Kas sa kasutasud mingit nahaõmblusmasinat või tavalist? afro
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili

honda shadow vt 600 ümberehitus

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3Mine lehele : 1, 2, 3  Next