donn

Postituste arv: 297 Asukoht: Otepää motikas/auto: kolmekas Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: kodukootud DNEPR Püh Dets 18, 2011 11:11 am | |
| Ma ei tea, kas asi on minus, aga tundub, et lingid ei tööta. Sestap topin oma pingi pildi ka LINGINA üles. Ja et mitte õrritada, siis see on täiesti laenatav, kuid sobib ainult 27mm välise läbimõõduga torule. |
|
tamm

Postituste arv: 143 Age: 30 Asukoht: Tartu motikas/auto: Chevy Scottsdale, K750M Registration date: 19/11/2008
 | Pealkiri: Re: kodukootud DNEPR Püh Dets 18, 2011 12:28 pm | |
| | donn kirjutas: | | Ma ei tea, kas asi on minus, aga tundub, et lingid ei tööta. Sestap topin oma pingi pildi ka LINGINA üles. Ja et mitte õrritada, siis see on täiesti laenatav, kuid sobib ainult 27mm välise läbimõõduga torule. |
27mm oleks ideaalne ja see näeb sarnane välja ka nagu ma olen harjunud kasutama. Peaks siis kudagi kokku leppima kuidas ma selle sinu käest kätte saaks ja hiljem ka tagastada. Kui ma õigesti mäletan siis sa pesitsesid Otepää kandis? |
|
donn

Postituste arv: 297 Asukoht: Otepää motikas/auto: kolmekas Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: kodukootud DNEPR Esm Dets 19, 2011 12:26 pm | |
| Krt, ikka ei tööta. Proovisin kolme raaliga, ei miskit. Tundub, et foorum sööb lingid ära. Kas asi on ainult minu isikus?  Ma olen tööpäevadel (see nädal ainult neljapäevani ja siis alates 3. jaanuarist) muidu 8-5ni Elvas ning võin mõni päev pingi autosse visata. Elvasse on võimalik pink ka tagasi tuua - pea poole lühem sõit, kui Tartust teisele poole Otepääd. Anna teada, mis plaanid on. |
|
tamm

Postituste arv: 143 Age: 30 Asukoht: Tartu motikas/auto: Chevy Scottsdale, K750M Registration date: 19/11/2008
 | |
donn

| Pealkiri: Re: kodukootud DNEPR Teis Dets 20, 2011 8:43 pm | |
| Selge pilt! Jõudu siis painutamisel, seda läheb tarvis! Ja sain nüüd lingijamale ka pihta - tuleb lihtsalt sisse logida. Kas enam lihtsamaks saab asi minna?  |
|