Tegelikult oleks küll huvi sellise spetsiaalse enduro/kross keskkonna vastu, kuhu saaks koonduda asjas sees olevad isikud.
Näiteks varuosade saamine on minul osutunud alati keeruliseks protseduuriks ja kui selline alateema spetsialiseerituna endurole või krossikatele postitada kuskile laiahaardelisse ja laialivalguvasse foorumisse, on arvata, et korralikku vastust ei saa. Seda siis tingituna igavust tapvate klaveriklõbistajate tõttu.
Kui aga ühise ja konkreetse huviga inimesed, nagu chopper foorumi raiujad, on koondunud, siis nõu küsimisel ei visata mingeid labaseid kommentaare ja napakaid soovitusi.
Minu postituse käesolevasse teemasse tingiski varuosavajadus. Olen nettimööda tuhlanud rahuldavat vastust leidmata ja hari on juba kergelt turris.
Oleks selleks loodud asjatundjate eestvedamisel vastav keskkond, siis nii mõnigi säästaks ilmselt vastuste otsimisel oma aega ja närve.
Kui selline ettevõtmine tuule tiibadesse saab, siis olen selle toetaja registreeritud kasutaja näol! Jõudu tööle, härrased!
Donn.