Ma enda pintslid tellisin usa ebayst, ühelt pinstriperilt hüüdnimega chico, kes ise pintsleid teeb. Valisin tema kuna tal oli kõige mõistlikum transa hind - kolme pintsli eest $4, samas kui teised müüjad tahavad ühe pintsli transa eest ~$13 saada. Enam täpselt ei mäleta, aga kokku läks vist $30 ringis. Hetkel ei suutnud ma tema pintsleid enam ebayst üles leida (ise ostsin need selle suve lõpu poole)
Pintslite "säilitamiseks" osad soovitavad jah spets õlisid, samas vanasti kasutasid paljud pintriperid mootori või käigukastiõlisid. Tänapäeval see enam ei toimivat, kuna tänapäeva õlides on liiga palju igast lisandeid, mis nendele "üüber-orava-karvadele" kahjulikud on. Toiduõlisid ei soovitata ka kasutada, kuna need tõmbavad ligi putukaid ja ka närilisi

Osad soovitavad ka näiteks beebiõlisid (kuskilt on meelde jäänud, et võiksid olla mineraalõlibaasil tehtud). Läksin siis kah prismasse beebiõlisi uurima ning ainult ainult ühel tootel oli taga kirjas, et mineraalõlibaasil (teised vist kõik sünteetika), aga see oli kaks korda väiksem pudel ja maksis 3 korda rohkem kui teised

Niiet läksin hoopis koju tagasi, võtsin keldrist saeketiõli pudeli ja kastsin pintslid hoopis sinna sisse. Tundus nagu hea ohutu õli, ilma liigsete lisanditeta. Paki peal on küll kirjas, et mingid lisandid sees, aga ma ei lasknud end sellest häirida
Igal juhul olen nüüd saeketi õli mingi 4 kuud juba kasutanud ja ei ole mu pintslid veel ära lahustunud ega väärakaks tõmmanud. Garantiid ma ei anna