HomeHome  KKKKKK  OtsiOtsi  Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri  KasutajagrupidKasutajagrupid  RegistreeriRegistreeri  Logi sisseLogi sisse  

Share | 

agent007: Honda CB400T

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Go down 
Mine lehele : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
AutorTeade
agent007

Postituste arv: 451
motikas/auto: Honda 400cc Chop
Registration date: 26/10/2008

PostitaminePealkiri: agent007: Honda CB400T   Püh Okt 26, 2008 7:06 pm

Mõtlesin, et paneksin siis enda plaanid ja tegemised kirja siia.
Projektiks sai võetud CB400T aastast 1980. Sõitnud oli ratas ostmishetkel umbes 19000 miili. Mootor on korralik kuigi tihendid osalt surnud ning vajavad vahetust. Sumpad olid suhteliselt mädad ning sai need ka minema visatud ning ajutised sumpad 10min. -ga tehtud. Ärge esimest suunatuld vaadake. See on ajutine vene jublakas seal. Sai väike külg tehtud masinaga. Ise olen sangas tal istunud nii enamvähem 1500miili ja ei kurda mitte üks tilk.

Hetkel surfan meeletus koguses ebay´s ja otsin omale 16" velge. Tahan tagumist otsa alla viia. Hetkel istub seal 18" velg. Ees on 19" ja see jääbki.
16" velje peale tahan panna vähemalt 130 laia rehvi, kui kiik seda ei võimalda siis pean uue kiigu tegema, mis polegi nii paha mõte.

Panen siis mõned pildid ka:

Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SAUL
Admin

Postituste arv: 640
motikas/auto: Corolla, firebird
Registration date: 09/10/2008

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Okt 26, 2008 7:18 pm

Kas otsid kodarvelge , või siis nn valuvelge. Endal sama mõte teoksil, et paneks ka 16" velje aga suhteliselt vähe liigub üleüldse neid velgi ebays, rääkimata eestist...aga muidu jõudu ja jaksu sulle Cool

agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Okt 26, 2008 7:33 pm

Kuna sellel mudelil on suhteliselt palju sugulasi sealhulgas ka chopperi variante siis olen suhteliselt laisk ja panen CM400 velje. 16" ning 130 lai rehv originaalis peal. Velg oma välimuselt 1:1-le vahetamiseni sarnane minu velgedega. Kodarvelg mulle ei meeldi (vähemalt hetkel veel mitte), pigem see 5 kodaraga valuvelg.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
Primo

Postituste arv: 233

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Okt 26, 2008 8:31 pm

16 tolli valukas on Kawasaki GPZ 600 R ja GPX 600 kindlasti all.Soomes on neid saada umbes 100 euri eest ja eestist saab neid biker.ee kasutaja "isake" käest.Tagarehv on 130 lai ja esimene 110.Praegu on mul üks kiige ka üle koos võlliga , mis mahutab 130 laia ratta.Ja ega kiige laiuses pole see põhiline piiraja , vaid ma arvan et kett seab omad piirid kiirelt ette Rolling Eyes .Ja kui ma kunagi peaks endale 17 tolli valud alla saama siis saab velgi minult ka Wink . afro
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Okt 26, 2008 8:52 pm

Aga räägime selle keti teemadel edasi. Nimelt mul on ketiga selline plaan... (kui ta peakski ette jääma), et ratas nihutada maksimaalselt paremale 0,5cm. Ning, et ta ketti murdma ei hakkaks paneks hammakale mingid puksid alla mis annaks sirge jooksu esimese veohammaka peale. On selline asi üldse mõeldav? Või on kellegil miskine parem lahendus pakkuda.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SANDER
Admin

Postituste arv: 403
motikas/auto: mülkahaldjas ttr 600 rrr

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Esm Okt 27, 2008 9:12 pm

aga tee parem nii ja saad mahutada kasvõi 300 laia tagaratta Twisted Evil lihtne ja lollikindel varjant
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.estonianchopper.com
altraditional

Postituste arv: 142

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Nelj Nov 06, 2008 8:11 pm

Kui sel mõnus ketikaitse peal on, siis ei jää esteetiliselt ka häirima, nii et mõte pole üldse halb.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Reede Nov 07, 2008 9:14 pm

Kuna foorum on pikka aega maas olnud ja vahepeal on tsikkel talvekorterisse ära toodud, on vahepeal juhtunud temaga nii mõndagi. Kahe päeva jooksul olen nokitsenud nii rellaka kui ka keevitusega.
Mis ma tegin:
Lammutasin masina pilbasteks.
Tagumise otsa lõikasin lihtsalt ära, sest see jääb mulle ette.
Tagumist raami osa sai ka vähe madalamaks tehtud.
Tagumised amordid kinnitatud teistsuguse nurga all.
Edehark on sai tiba nurga alla viidud.
Alla monteeritud 16" tagumine velg. Istub nagu valatult.

Kõige selle tulemusena muutus tsikkel palju palju madalamaks ja genereerib peale talle vaadates liblikad kõhus! Twisted Evil

A mis ma ikka targutan. Vaadake parem pilte, mis on suht sita kvaliteediga, kuid siiski pildid!! Laughing

Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Laup Nov 08, 2008 2:52 am

Sai siis taguotsa veidi tugevdatud ning istme alust raami ka tehtud.

Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SAUL
Admin

Postituste arv: 640
motikas/auto: Corolla, firebird

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Laup Nov 08, 2008 7:41 am

Asi liigub, tore vaadata. Mis nurga all tagaamordid on. Räägitakse , et üle 45 kraadi pole neil enam, efektiivsust. Aga muidu päris hea lahedus selline...
Postituse kellaaeg on ka vastav Laughing

agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Laup Nov 08, 2008 9:20 am

SAUL kirjutas:
Asi liigub, tore vaadata. Mis nurga all tagaamordid on. Räägitakse , et üle 45 kraadi pole neil enam, efektiivsust. Aga muidu päris hea lahedus selline...
Postituse kellaaeg on ka vastav Laughing

Kuule tegelikult on ma nii päeval kui ööl, 2 päeva jutti juba garaazhis istunud. Nagu mingi mõte pähe kargab lähen ja teen ära! Pealegi öösel tulevad mul paremad mõtted. Amordi nurka ma ei oskagi öelda. Mina panin nad nurga alla katse-eksitusmeetodil ja nad suhteliselt pehmed. Kui peale istud siis ikka vajuvad alla küll. Reguleerimisvõimalust on veel ka, st. ,et neid saab veel kangemaks teha.

Nii nüüd aga seisan sellise asja ees nagu tagumine porilaud. Minu amatöörlikud lukksepa oskused takerduvad just porilaua valmistamise taga. Pole veel otsustanud kas kandiline porilaud või siis kumer. Arvatavasti teen kumera. Aga ehk keegi targem räägiks millised oleksid sellise asjanduse valmistusprotsessid! Milliseid tööriistu ma vajan?

Kuna vana paak ei sobi enam üldse sinna peale siis otsin nüüd tilgapaaki. Ei teagi kas panna nüüd mõne vene masina paak sinna peale või hakata välismaa toodangut vahtima. Odavam tuleks kindlasti nõukogude toodang.

Aga andke infot porilaua kohta siis! Smile
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
SANDER
Admin

Postituste arv: 403
motikas/auto: mülkahaldjas ttr 600 rrr

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Laup Nov 08, 2008 10:27 am

cheers päris vägev töö, tagaporilaud hakkab sul koos rattaga liikume?.... Sel juhul saaksid ta rattale suht lähedale viia mis jätab mu meelest siukse mõnusa välimuse. . Mu meelest sobik siuke minimalistlik poripüüdmis plekk sulle

Mul samasugune minski/moskva vms... paak riiulipeal nagu omal kasutasin. Kui tahad omale tule vii ära!!!
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili http://www.estonianchopper.com
agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Laup Nov 08, 2008 1:15 pm

SANDER kirjutas:
cheers päris vägev töö, tagaporilaud hakkab sul koos rattaga liikume?.... Sel juhul saaksid ta rattale suht lähedale viia mis jätab mu meelest siukse mõnusa välimuse. . Mu meelest sobik siuke minimalistlik poripüüdmis plekk sulle

Mul samasugune minski/moskva vms... paak riiulipeal nagu omal kasutasin. Kui tahad omale tule vii ära!!!

Tulebki sihuke minimalistlik porilaud ja rattaga hakkab koos liikuma. Seda paagi asja... Ehk saad paar pilti teha siis saan miskit aimu milline ta välja näeb.

Kuna varsti tuleb mõtlema hakata uute summutite peale siis selline küsimus, et kuidas jääks roostevabast summutid. Minu mõte on lasta teha sihukesed pikad torud. Kogu summuti on ühes tükis. Nonii, aga sumbutid peab omavahel ka kuidagi kokku viima? Kui siis, kas selleks, et mootori töö ühtlustuks?
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
agent007

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Nov 09, 2008 9:52 pm

Korraks käis mõte sumpade peal. Mis te arvate kas roostevabast torust saaks miskit valmis teha?
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili
altraditional

Postituste arv: 142

PostitaminePealkiri: Re: agent007: Honda CB400T   Püh Nov 09, 2008 10:39 pm

Kuidas sa roostevabasid painutada kavatsed?
Ja raami koha pealt, kas kuidagi lühikesevõitu ei tundu? Pole küll ühtegi päris küljepealt vaadet, kuid võiks ehk pikema sabaga olla, eriti kui nagunii tagant ise tehtud on.
Tagasi üles Go down
Vaata kasutaja profiili

agent007: Honda CB400T

Vaata eelmist teemat Vaata järgmist teemat Tagasi üles 
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 13Mine lehele : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next