|
|
| Autor | Teade |
|---|
rapex

Postituste arv: 225 Age: 22 Asukoht: Vara motikas/auto: Autoks: Chevrolet Citation
Sikliks: H-D bobber project Registration date: 24/10/2008
 | Pealkiri: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 6:46 pm | |
| Okei, panen ka siis enda väikse bobberi projekti siia kirja. Et siis juhtus nii, et sain endale projektikaks ühe H-D, õigemini raami. Tegemist oli siis mingil hipil ehitatud 60ndate panheadiga. Kutt kes selle ostis, ostis ta eesmärgiks et laseb selle ümber ehitada, aga selgus et ümberehitamisel läheb odavamaks teha uus raam kui ehitada vana raam 90% ümber niisiis sain ma raami uueks omanikuks. Aga raam on kunagi saanud laksu niisiis mõnest kohast kõver ja prostalt keevitatud, samuti ei meeldi mulle selle raami "nina" (või kuidas iganes keegi seda kutsub), niisiis küsisin siin kohaliku raami tegija käest, et palju tahab raami korda tegemise eest. Vastuseks sain päris krõbeda hinna, aga vast saab selle nädalaga raami keevitatud ning nädala lõpus Eesti kaasa võetud ja tasapisi edasi arendama hakata. Ehitan isale siin ka ühte ratast ning tema algrattast sain lammutamise käigus päris palju juppe.( 5 käiguline kick-starter+ elektriline, kuiv sidur, veljed, sumpad, lenksud ja muud nodi) Väga kiireid update ärge oodake, kuna majanduslamatised teevad ka ikkagi oma tööd.  Tom Pilte kah:   |
|
 | |
rapex

Postituste arv: 225 Age: 22 Asukoht: Vara motikas/auto: Autoks: Chevrolet Citation
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 6:49 pm | |
| Krt kas keegi einäe pilte või aint mina? Igatahes http://fotoalbum.ee/photos/letaureau/44465837 |
|
 | |
Ivoonu

Postituste arv: 142 Age: 38 Asukoht: Tartu motikas/auto: Honda Shadow vt600c Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 6:53 pm | |
|   Väike katsetus, kas nii näeb paremini. Edit. Piltide linkimiseks kasuta konkreetse pildi aadressi, mitte terve lehe oma |
|
 | |
SAUL Admin

Postituste arv: 644 Age: 24 Asukoht: Lake King/ Western Australia motikas/auto: Corolla, firebird Registration date: 09/10/2008
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 6:56 pm | |
| ei väga cool  ilusaid vanakooli masinaid ongi just eestimaale juurde vaja  kuidas tal dokudega ja arvele saamisega küsimus lahendatud on? _________________ 1977 Yamaha XS650
|
|
 | |
SANDER Admin

Postituste arv: 407 Age: 25 Asukoht: Tartu motikas/auto: katkine gsxf Registration date: 09/10/2008
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 7:19 pm | |
| seda "nina" nimetatakse gooseneck. On juba 60ndatest olnud moodus raami pikendamiseks ja roolikannu nurga muutmiseks. Muidu päris ajastukohane näeb ta sul välja  Edu ehitamisel ja surutisele vastupanemises  _________________ old metric choppers don´t die
|
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 8:34 pm | |
| Tänud Ivoonu  Mul isa käis arkis küsimas, et kuda siis on nende ise ehitatud või ümber ehitatud siklitega, asi siis nii, et ehitad sikli valmis ja lähed näitad seda arki onudele, kui kõik on nende meelest okei, lüüakse raamile nr külga ja saad paberid, juhul kui raamil on nr küljes ja sul pabereid pole näidata on asi mäda ehk ei võeta arvele. Isa tahab enda uue saada iseehitatuna arvele niisiis on mul ühed 94 a. softaili evo paberid  , aga üritan ka algul omavalmistatuna arvele saada, kui see ei õnnestu siis raamile 94a ratta nr külge ja siis peab õnnestuma. Harrikatel ja enamustel ratastel on raami nr roolikannu küljes aga see läheb mu omal vahetusse ja jääb hetkel numbriteta. Ja tänks Sander harimise eest!  Tom |
|
 | |
agent007

Postituste arv: 451 Age: 23 Asukoht: Tartumaa/Tartu motikas/auto: Honda 400cc Chop Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 8:38 pm | |
| See gooseneck on hea lahendus pikendada veidi raami. Mul endal on ka selline probleem, et väga lühikeseks jääb raam. Tekib ruumipuudus. Kuidas see gooseneck aga ehituselt on? |
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 8:43 pm | |
| http://webhosting.web.com/imagelib/sitebuilder/misc/show_image.html?linkedwidth=actual&linkpath=http://www.cycleonemanufacturing.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/addons_gooseneck.jpg&target=tlx_picizni pmst midagi sellist ainult katted ka lisaks. |
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 10:17 pm | |
| Valetan, kogu see nn gooseneck siis on üks metall plönn, vähemalt mu omal. |
|
 | |
agent007

Postituste arv: 451 Age: 23 Asukoht: Tartumaa/Tartu motikas/auto: Honda 400cc Chop Registration date: 26/10/2008
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 10:24 pm | |
| | rapex kirjutas: | | Valetan, kogu see nn gooseneck siis on üks metall plönn, vähemalt mu omal. |
Täisraud? |
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 10:36 pm | |
| Seest on migilmääral ikka tühi aga seinad kuskil 150-200mm |
|
 | |
Sandrew

Postituste arv: 54 Age: 20 Asukoht: Tartu / Raadi motikas/auto: Suzuki Intruder VL125 Registration date: 14/01/2009
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Veeb 16, 2009 11:00 pm | |
| 15-20 cm ikka olla ei kannata, pigem poolteist- kaks. |
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Teis Veeb 17, 2009 7:49 am | |
| |
|
 | |
Tegelane

Postituste arv: 77 Age: 20 Asukoht: Eestimaa Registration date: 24/01/2009
 | Pealkiri: Re: H-D bobber Kolm Veeb 18, 2009 11:00 pm | |
| vot see on kena...sellest võib väga uhke asjapulk areneda.... jõudu nokitsemisega...... |
|
 | |
rapex

| Pealkiri: Re: H-D bobber Esm Aug 10, 2009 8:13 pm | |
| Noniii, lõppudelõpuks sain siis enda parandatud/moditud raami Soomest ära toodud. Nüüd siis tuleb vaikselt aeg ahakata leidma ja nokitsema, järgmine aasta Mais plaan Kreeka selelga minna Aga pilte ka:   [img][/img][img][/img] |
|
 | |
|